Makelaar in de gemeente Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is een bruisende evenementengemeente. Nergens in de Achterhoek worden zoveel evenementen van dit formaat georganiseerd. Er is elk weekend wel iets te beleven. Wie kent er niet de Zwarte Cross? Maar wist je dat er jaarlijks ook een groots Bloemencorso wordt gehouden in Lichtenvoorde en dat Vestingstad Groenlo bekend staat om de Slag om Grolle en de Dweilorkestendag?

Vestingstad Groenlo

Vestingstad Groenlo heeft een belangrijke rol gespeeld in de vaderlandse geschiedenis. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog is er veel gevochten om Groenlo. Nog steeds vind je daar de sporen van terug. Het stratenpatroon in de binnenstad, de stadgrachten en de kanonnen op de stadswallen; allemaal ademen ze sfeer van weleer. Met haar grachten en gezellige straatjes is het heerlijk slenteren of varen door de historische binnenstad.

Lichtenvoorde

Lichtenvoorde staat in de regio te boek als Keistad. Deze naam dankt zij aan de ruim 20.000 kg zware zwerfkei die schoenmakers in het verleden van het Vragenderveld naar de Markt hebben getrokken. In het gezellige plaatsje Lichtenvoorde is het goed toeven. Gelegen in een prachtig landschap met veel winkel- en uitgaansgelegenheden is een plezierig bezoek gegarandeerd. Het centrum heeft het karakter van een horecaplein met cafés, restaurantjes en terrassen. Elk jaar is Lichtenvoorde het middelpunt van Nederlands grootste festival de Zwarte Cross en het op één na grootste Bloemencorso ter wereld.

(Kerk)dorpen en omgeving

De omgeving van Groenlo en Lichtenvoorde kent 6 (kerk)dorpen: Harreveld, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent en Zwolle. Het is hier mooi fietsen en wandelen. Bovendien vind je hier een aantal prachtige natuurgebieden zoals de Leemputten, het unieke veengebied Vragenderveen en Natuurgebied Koolmansdijk met zijn orchideeënpracht.

Verkoopmakelaar in Lichtenvoorde eo Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Groenlo, Lichtenvoorde of in de dorpen: Harreveld, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent en Zwolle wilt verkopen kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creëren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar Lichtenvoorde eo Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in de gemeente Oost Gelre, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio Statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Oost Gelre

Landelijk gemiddelde: € 454.184,-

Gemiddelde vraagprijs in Oost Gelre

Landelijk gemiddelde: € 554.765,-

Gemiddelde verkooptijd in Oost Gelre

Landelijk gemiddelde: 35

Kaart