Taxaties

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars in Aalten zijn we ons volledig bewust van het belang van een accurate taxatie bij de aankoop, verkoop of herfinanciering van je huis. Onze deskundige taxateurs leveren een professionele en precieze waardeschatting, cruciaal voor elke onroerend goed transactie.

Het belang van een taxatie

Een taxatierapport wordt doorgaans gevraagd voor:

  • Het verkrijgen van een hypotheek
  • Aanpassingen aan je huidige hypotheek
  • Het bepalen van de verkoopprijs van je huis
  • Situaties omtrent erfenis of scheiding
  • Fiscale doeleinden

Onze aanpak bij het opstellen van een taxatierapport

Onze gekwalificeerde taxateurs maken gebruik van hun kennis over de lokale markt en een diepgaande analyse van je eigendom om een realistische waardebepaling vast te stellen. We nemen verschillende factoren in overweging, zoals de staat van het onderhoud, locatie, grootte en de markttrends in Aalten en de wijde omgeving.

Kosten van een woningtaxatie

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars zetten we in op duidelijkheid over onze dienstverlening, inclusief de kosten voor een taxatie. Voor een standaard taxatie vragen we een tarief van €750,- inclusief btw. Indien de taxatie extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij een verbouwing, dan zijn de kosten €795,- inclusief btw. Deze prijzen dekken het gehele taxatieproces, van de eerste inspectie tot het opmaken van een gedetailleerd taxatierapport, zodat je een volledig beeld krijgt van de waarde van je huis, zonder onvoorziene uitgaven.

Wat mag je verwachten?

  • Professionaliteit: Onze taxateurs zijn volledig gecertificeerd en hebben een grondige kennis van de vastgoedmarkt in de regio.
  • Duidelijkheid: Je ontvangt een gedetailleerd taxatierapport waarin elk onderdeel van de taxatie duidelijk wordt toegelicht.
  • Efficiëntie: We begrijpen het belang van snelheid. Ons doel is om het taxatierapport zo snel mogelijk, maar altijd binnen enkele werkdagen, te leveren.
  • Persoonlijke service: Elke situatie is uniek. Daarom bieden we een op maat gemaakte dienstverlening, aangepast aan jouw specifieke wensen en omstandigheden.

Contact opnemen

Heb je interesse in een taxatie door Eggink Maalderink Garantiemakelaars, of heb je vragen over het proces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je van alle benodigde informatie te voorzien en om het taxatieproces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Voor meer informatie kun je ons bellen op 0543 - 492 000. Wil je direct een taxatie aanvragen? Gebruik dan de onderstaande knop om naar onze taxatieaanvraagmodule te gaan.