Makelaar in de gemeente Doetinchem

De gemeente Doetinchem met ruim 57.000 inwoners bestaat uit de stad Doetinchem, de plaatsen Gaanderen en Wehl, alsmede de omliggende buurtschappen Langerak, IJzevoorde en Nieuw-Wehl. Al sinds oudsher heeft Doetinchem een centrumfunctie in de regio. Naast de dynamiek van de stad, zijn de bossen en het water altijd om de hoek.

Doetinchem

In de gastvrije binnenstad vind je een breed aanbod van winkels, cultuur, evenementen en talloze horecagelegenheden. Naast het bruisende centrum beschikt Doetinchem over een groene omgeving. De Kruisbergse bossen en landgoed Slangenburg met haar bossen, akkers, lanen, grachten, vijvers en weilanden bieden voldoende mogelijkheden voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook stroomt de Oude IJssel al jaren door Doetinchem en is niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. In Doetinchem is het volop genieten!

Gaanderen

Gaanderen is een dorp in de gemeente Doetinchem en grenst aan het stadje Terborg. Het dorp telt circa 5.800 inwoners en wordt gekenmerkt als een hecht dorp met een rijk verenigingsleven. Sport- en cultureel centrum ”De Pol” biedt een ruime keuze aan activiteiten en sportmogelijkheden. Zo zijn de volleybal-, biljard-, gymnastiek-, handbal- en overige verenigingen gevestigd op deze locatie. Ook is Gaanderen is omringd door prachtige natuur. Gelegen tussen Doetinchem en Gaanderen ligt Herberg het Onland. Vanuit deze locatie zijn veel wandel- en fietsroutes door natuurgebied Koekendaal mogelijk, een 43 hectare groot bosgebied met loof- en dennenbomen.

Wehl

In de dorpen Wehl en Nieuw Wehl wonen circa 6.900 mensen. Wehl beschikt over een gezellig centrum met een oud karakteristiek en een nieuw gedeelte. Het dorp bevindt zich precies op de grens van het ruige rivierenlandschap van de Liemers alsmede het heuvelachtige coulisselandschap van de Achterhoek. Het is niet voor niets dat de slogan van Wehl ”Poort van de Achterhoek” luidt. Wehl kent een aantal bijzondere bezienswaardigheden en monumenten waaronder de Stoomtimmerfabriek, de Hervormde kerk en het Jagershuis dat verscholen ligt in het Wehlse bos. Aan de rand van Wehl ligt het Openluchtzwembad de Byvoorde, waar je in de zomer terecht kunt voor een verfrissende duik.

Verkoopmakelaar in Doetinchem Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Doetinchem, Gaanderen of Wehl wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creƫren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar in Doetinchem Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in Doetinchem, Gaanderen of Wehl, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio Statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: € 351.807,-

Gemiddelde vraagprijs in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: € 425.876,-

Gemiddelde verkooptijd in Doetinchem

Landelijk gemiddelde: 28

Locatie