Makelaar in de Oude IJsselstreek

In het zuidelijkste puntje van de Achterhoek tegen de landsgrens met Duitsland ligt de gemeente Oude IJsselstreek. De talloze beekjes en de rivier de Oude IJssel, met landgoederen en kastelen, oude rivierduinen en gezellige dorpen maken de Oude IJsselstreek tot een plek waar iedereen van het goede leven geniet. Een verrassende plek waar je veilig en ontspannen kan genieten van cultuur en natuur. Stap of trap door het vriendelijke rivierenlandschap en ontdek erfgoed en cultuurhistorie.

In de gemeente Oude IJsselstreek wonen bijna 40.000 mensen, verspreid over 15 kernen. Ulft heeft de meeste inwoners: ruim 10.000. Terborg is het enige stadje in Oude IJsselstreek; de stadsrechten dateren uit 1419. De andere grote plaatsen zijn Varsseveld, Silvolde en Gendringen. De kleinere kernen zijn: Bontebrug, Breedenbroek, Etten, Heelweg, Megchelen, Netterden, Sinderen, Varsselder, Voorst en Westendorp.

Verkoopmakelaar in de Oude IJsselstreek Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in de Oude IJsselstreek wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creƫren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar in de Oude IJsselstreek Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in de Oude IJsselstreek kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio Statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Oude IJsselstreek

Landelijk gemiddelde: € 342.415,-

Gemiddelde vraagprijs in Oude IJsselstreek

Landelijk gemiddelde: € 385.911,-

Gemiddelde verkooptijd in Oude IJsselstreek

Landelijk gemiddelde: 26

Locatie