Makelaar in de gemeente Aalten

De gemeente Aalten is gelegen in het zuid-oostelijk deel van de Achterhoek, pal aan de Duitse grens. De gemeente met haar 27.000 inwoners bestaat uit de kernen Aalten, Dinxperlo, Bredevoort en De Heurne. Om deze kernen liggen de buurtschappen. Zoals in de hele Achterhoek vind je in de gemeente Aalten ook het coulissenlandschap, waarbij open velden worden afgewisseld met kleinschalige bebouwing, bossen en bomenrijen.

Aalten

Het centrum van Aalten is opvallend heuvelachtig. Een wandeling door de straten is goed voor de beenspieren, maar óók voor het netvlies: de historische markt is een beschermd dorpsgezicht en staat vol met gezellige terrassen. In het centrum van Aalten is een gezellige mix van straatjes, boetiekjes, ketens en speciaalzaken te vinden. Jaarlijks worden er diverse braderieën georganiseerd zoals de inmiddels landelijk bekende Aalten dagen. Ook zijn er voldoende terrassen waar je heerlijk kunt vertoeven.

Dinxperlo

Als ergens de ultieme beleving te vinden is van het leven op de grens tussen twee landen, dan is het in Dinxperlo. Het plaatsje groeide door de jaren heen vast aan het Duitse Suderwick. Gevolg is een vriendschappelijke mix van twee culturen die met elkaar verbonden zijn. Zo vind je er een gezellig drukke weekmarkt, het Grenslandmuseum met haar smokkelverhalen en het kleinste kerkje van Nederland: de Rietstap.

Bredevoort

Bredevoort ontdek je het best wandelend of per fiets door de smalle middeleeuwse straatjes van het beschermde gezicht van dit kleine Achterhoekse vestingstadje. Het charmante en levendige stadje biedt een rijke historie, aansprekende kunst & cultuur, ambachten en diverse boekwinkels en -antiquariaten. In de verschillende horecagelegenheden, met ieder een unieke ambiance, kan worden genoten van een kop koffie, lunch, diner of gezellige borrel.

Verkoopmakelaar in Aalten Verkoop je woning met vertrouwen

Als u uw woning in Aalten, Bredevoort of Dinxperlo wilt verkopen, kan Eggink Maalderink u helpen de best mogelijke prijs en een snelle verkoop te realiseren.

Ons team van ervaren verkoopmakelaars begint met een grondige taxatie van uw woning en geeft u deskundig advies over hoe u het maximale uit uw woning kunt halen. Vervolgens creëren we een uitgebreide marketingstrategie die uw woning op de best mogelijke manier in de kijker zet en zich richt op de juiste kopers.

Aankoopmakelaar in Aalten Wij vinden uw droomhuis!

Als u op zoek bent naar een woning in Aalten, Dinxperlo of Bredevoort, kan Eggink Maalderink u deskundige begeleiding en ondersteuning bieden bij het vinden van uw droomhuis.

Ons team van ervaren aankoopmakelaars werkt nauw met u samen om uw unieke wensen en voorkeuren te begrijpen. Vervolgens maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector om de woningen te vinden die aan uw criteria voldoen en om u te voorzien van uitgebreide informatie over elke woning.

Regio Statistieken

Gemiddelde verkoopprijs in Aalten

Landelijk gemiddelde: € 348.535,-

Gemiddelde vraagprijs in Aalten

Landelijk gemiddelde: € 421.430,-

Gemiddelde verkooptijd in Aalten

Landelijk gemiddelde: 28

Locatie