Makelaar in Aalten

Op zoek naar een makelaar in Aalten? Eggink Maalderink Garantiemakelaars helpt je graag!

Aalten is de grootste plaats van de gelijknamige gemeente en telt circa 17.5000 inwoners. Het dorp wordt gekenmerkt door de hoogteverschillen in de straten van noord naar zuid, evenals de gängeskes. Een gängeske is een smal paadje van twee kruiwagens breed. De paadjes liepen tussen de tuinen van de bewoners en vormden in vroegere tijden de verbindingen tussen de hoofdwegen.

Aalten beschikt over talloze verenigingen waaronder de zwemsport-, voetbal-, volleybal- en atletiekvereniging. Kunstliefhebbers kunnen terecht bij een van de musea van Aalten: Boerderijmeuseum de Neeth, Aaltens Industrie Museum of het Nationaal Onderduikmuseum.

In de nabije omgeving van Aalten ligt het Nationaal Landschap. Ook het Kloosterbos, de Slingeplas, Landgoed ’t Walfort en het Aaltense Goor zijn mooie stukken natuur die behoren tot de gemeente Aalten.

Aalten is omringd door de kleinere buurtschappen zoals IJzerlo, Lintelo, Haart en De Heurne. In de buurtschappen is er sprake van een kleine kern met enkele voorzieningen, verder liggen de woningen over het landschap verspreid. Naoberschap en saamhorigheid zijn in de buurtschappen onderdeel van het dagelijks leven. Verspreid door de buurtschappen vind je diverse boerderijwinkels, theetuinen, wijngaarden, kijk- en pluktuinen en andere bijzonder horecagelegenheden.

 

 

Verkoopmakelaar in Aalten Wij komen graag vrijblijvend bij je thuis!

Als verkoopmakelaar begrijpen wij dat het verkopen van een huis een complex en emotioneel proces kan zijn. Wij staan je graag bij en staan klaar om te helpen bij een succesvolle verkoop. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers zorgen wij voor maximale zichtbaarheid van jouw huis.

Overweeg je om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd naar de actuele waarde van je woning? Laat ons dan een waardebepaling uitvoeren. Gratis en geheel vrijblijvend!

Aankoopmakelaar in Aalten Jouw gids bij het vinden van jouw droomwoning

Als aankoopmakelaar begrijpen wij dat het vinden van jouw droomwoning een belangrijke stap is. Eggink Maalderink Garantiemakelaars kent dit dorp als geen ander. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen wij jou begeleiden en adviseren bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. We begeleiden je tijdens de bezichtigingen en helpen jou bij de onderhandeling. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jij jouw ideale droomwoning in Aalten vindt.