Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Alles super geregeld! De lijntjes waren kort via app, mail of telefoon. Snel en duidelijk antwoord op onze vragen. We zijn zeer tevreden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Makelaar kent de omgeving en markt erg goed. Prettige samenwerking en de woning zeer snel verkocht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact uitstekend, goede bemiddeling, goede communicatie, vriendelijke makelaars. Goede taxatie. Hulpvaardig en altijd bereid om vragen te beantwoorden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Prettig in het contact, kundig en duidelijk in zijn communicatie. Rustig en schept geen irreële verwachtingen.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

René Wenting en zijn collega's weten van aanpakken. Een keertje extra kijken met een aannemer voor wat aanpassingen wordt gewoon geregeld. Wij zijn netjes tussendoor op de hoogte gehouden van de voortgang. Een goede begeleiding bij de verkoop van dit appartement en meerdere.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Kiezen voor Eggink & Maalderink voor de verkoop van het huis was een uitstekende beslissing. Vanaf het eerste bezoek, de presentatie zowel op papier als online, het opstellen van koopakte tot en met de laatste ronde voor overdracht en opnemen en mailen van de meterstanden, is alles tot in de puntjes geregeld. Erg handig was daarbij het online dossier waar stukken konden worden geüpload en gedownload en continue kon worden ingezien of en hoeveel aandacht er was onder potentiële kopers. Daarbij stond het team altijd open voor vragen, bleef steeds vriendelijk en hartelijk en was zelfs bereid tot een extra service als het ophalen van de post in de lege woning en deze doorsturen. Frank Navis is als makelaar kundig, snel, doortastend, met de juiste drive en staat open voor suggesties. Hij was bovenal steeds snel bereikbaar wanneer het nodig was. De woning is uiteindelijk dan ook met een mooi resultaat verkocht. Op de dag van verkoop werden we daarenboven dan ook eens verrast met een aantal bijzonder leuke attenties! Kortom: Eggink & Maalderink als verkoopmakelaar is een absolute aanrader!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?