Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Zeer vlotte verkoop. Korte lijntjes met de makelaar, goed advies en goede service. Al met al zeer tevreden!!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Goed advies en flexibel in de wensen. Contact verliep goed. Via whatsapp, even bellen of mail. Werd goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen die gezet werden.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

Contact verliep erg goed. Het kantoor werkte prima mee op alle gebied. Het duurde alleen vrij lang voordat de woning werd verkocht en de prijs viel niet helemaal mee. Uiteindelijk is alles netjes en correct afgehandeld. Wij vonden het een betrouwbare makelaar.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Het contract met de makelaar verliep erg soepel en persoonlijk. Verder hebben we een goede begeleiding gehad met de juiste adviezen. Wij hebben dit als erg prettig ervaren. Tussen de bezichtigingen door kregen we telkens updates van hoe het gegaan was.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Contact met de makelaar verliep erg soepel : persoonlijk, via de mail en via de telefoon. Hij ontzorgde ons maximaal, om maar eens een cliché te gebruiken.Hij hield ons op tijd op de hoogte van relevante zaken, hij werkt vriendelijk, efficiënt en effectief.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Mede door de professionele en volledige presentatie inclusief video en Matterport 3D tour snel een koper gevonden. Erg tevreden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?