Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van De Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7.8

Prettig contact met de makelaar. Er werd ruim de tijd genomen om alles te doorlopen en te overleggen Er word voed geluisterd naar eigen inbreng en alles is keurig en in overleg afgehandeld. Vragen werden snel en accuraatheid beantwoord,

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

9

Het was een heel prettig contact met mijn makelaar , en met het kantoor ! En ik ben goed op de hoogte gehouden met de gang van zaken , waarvoor dank !

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wij hebben een zeer prettige samenwerking ervaren. Verwachtingen werden vooraf besproken en hier werd erg goed rekening mee gehouden. De communicatie was erg open en professioneel. Wij zullen Eggink Maalderink zeker aanraden bij de vrienden en familie.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Contact met de makelaar was heel goed! Vertrouwd en een snelle communicatie. Zij werken met een programma waarbij je zelf ook inzage hebt in wie komen bezichtigen, wie een bod gedaan hebben tot de dag van overdracht. Heel fijn! Voor ons gevoel was de communicatie er niet minder om, dit vonden we prettig!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Contact met de makelaar was heel goed! Vertrouwd en een snelle communicatie. Zij werken met een programma waarbij je zelf ook inzage hebt in wie komen bezichtigen, wie een bod gedaan tot de dag van overdracht. Heel fijn! Voor ons gevoel was de communicatie er niet minder om, dit vonden we prettig!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

Frank Navis ( makelaar ) en Anke Wevers ( binnendienst ) zijn beide gedreven mensen in hun vakgebied. Korte lijnen , duidelijk in afspraken en gaan voor het gewenste eindresultaat. Als verkoper beslist aan te raden makelaarskantoor/ team . Ik verwachte er niet meer van. Ik heb het als verkoper gekregen !

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Aalten is beoordeeld met een 8,9

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?