Makelaar in Lichtenvoorde

Op zoek naar een makelaar in Lichtenvoorde? Eggink Maalderink Garantiemakelaars helpt je graag!

Lichtenvoorde telt circa 13.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats van de gemeente Oost Gelre. Het levendige Lichtenvoorde beschikt over een gevarieerde mix van horecagelegenheden en winkels. Ook heeft Lichtenvoorde veel actieve sportverenigingen waaronder voetbalclub Longa’30, de handbalvereniging, gymnastiek en vele meer.

Er is van alles te beleven in Lichtenvoorde en omgeving. Super evenementen zoals de Zwarte Cross en het een na grootste Bloemencorso van Nederland vinden er elke zomer plaats. In datzelfde weekend wordt jaarlijks de Lichtenvoordse Kermis gevierd: een groot feest waar iedereen welkom is.

De omgeving biedt volop mogelijkheden voor rust en ruimte. Lichtenvoorde dient dan ook als een goede uitvalsbasis voor een uitstapje naar het afwisselende buitengebied. Bijzonder zijn de schansen in het landschap, overblijfselen van de Tachtigjarige Oorlog, zoals de Engelse schans bij Lievelde. Een ander mooi stuk natuur is het Vragenderveen, een uniek hoogveengebied met zeldzame dieren en planten en is zeker het bezoeken waard.

Verkoopmakelaar in Lichtenvoorde Wij komen graag vrijblijvend bij je thuis!

Als verkoopmakelaar begrijpen wij dat het verkopen van een huis een complex en emotioneel proces kan zijn. Wij staan je graag bij en staan klaar om te helpen bij een succesvolle verkoop. Met onze kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers zorgen wij voor maximale zichtbaarheid van jouw huis.
Overweeg je om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd naar de actuele waarde van je woning? Laat ons dan een waardebepaling uitvoeren. Gratis en geheel vrijblijvend!

Aankoopmakelaar in Lichtenvoorde Jouw gids bij het vinden van jouw droomwoning

Als aankoopmakelaar begrijpen wij dat het vinden van jouw droomwoning een belangrijke stap is. Eggink Maalderink Garantiemakelaars kent de gemeente Oost Gelre als geen ander. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen wij jou begeleiden en adviseren bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. We begeleiden je tijdens de bezichtigingen en helpen jou bij de onderhandeling. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jij jouw ideale droomwoning in Lichtenvoorde vindt.