Ga naar inhoud

Coldenhovenseweg 27

6961 EA Eerbeek

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 725.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Eerbeek Coldenhovenseweg 27

Investeerders opgelet! Namens de eigenaren bieden wij een solide Sale and Leaseback aan in Eerbeek met een bruto aanvangsrendement van 7,2% (incl. overdrachtsbelasting) en een huurcontract van 5 jaar. Het doel van de verkoop is om meer te kunnen investeren in de energietransitie en de overgang naar elektrische voertuigen. Zo wordt het bedrijf toekomstbestendig en dragen de eigenaren een steen(tje) bij aan een duurzamere wereld. Dit is een kans om deel uit te maken van deze ontwikkelingen en tegelijkertijd een gezond rendement te behalen op deze bedrijfsruimte van 271 m² met een vrijstaande bedrijfswoning. Beide objecten bevinden zich in een zeer goede staat, net als het buitenterrein.

De bebouwing in dit deel van de straat heeft de bestemming ‘gemengd’. Aan de overzijde van de straat stroomt de Eerbeekse Beek, omsloten door groen. De winkels, supermarkten en andere voorzieningen van Eerbeek zijn op loop- en fietsafstand. Eerbeek heeft een mooie ligging aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. De uitvalswegen zorgen voor een goede verbinding met Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Brummen.

Indeling bedrijfsruimte:

De bedrijfsruimte heeft drie hoge overheaddeuren (hoogte 400 cm) aan de voorzijde en een entree aan de linkerzijde. De totale oppervlakte op de begane grond is 196 m² VVO, waarvan 21.4 m² VVO ontvangstruimte/receptie en hal met toiletruimte. Er is een vaste trap naar de bovenverdieping van 62.4 m² VVO, die als personeelsruimte en magazijn wordt gebruikt. De werkplaats heeft een hoogte van 5,80 m¹, een tegelvloer, grote lichtstraat en alle benodigde technische installaties.

Indeling woning:

Begane grond:
Vanuit de mooie hal zijn de woonkamer en toiletruimte te bereiken. Achter een van de deuren is een trap naar de kelder met een hoogte van iets meer dan 1.80 meter.
De woonkamer met erker heeft een grote uitbouw aan de linkerzijde, waardoor de vloeroppervlakte fors is vergroot. Openslaande deuren geven toegang tot het terras. Aan de andere zijde van de woonkamer is een doorgang naar de keuken, voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur.
In de keuken is een deur naar de bijkeuken met een eigen entree, de recent vernieuwde cv-ketel en de wasmachineaansluiting. De naastgelegen badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een toiletruimte met fonteintje. Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. De twee andere slaapkamers zijn vergroot met een dakkapel.

Zolder:
In de nok van de woning zijn twee bergzolders.

Exterieur woning en bedrijfsruimte:
De woning en bedrijfsruimte staan op een perceel van 840 m². Rondom de woning ligt een keurig onderhouden tuin en de bedrijfsruimte wordt aan drie zijden omringd door een verhard buitenterrein ten behoeve van opslag en parkeergelegenheid.

Bijzonderheden woning:
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. voordeur);
– Het buitenschilderwerk is in 2022 gedaan;
– De woning (m.u.v. de kelder) heeft dak-, gevel en vloerisolatie;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Trendline CW5, 2022);
– Vloerverwarming op de begane grond;
– Energielabel F

  • 258 m2
  • 6.965 m2

Kenmerken Coldenhovenseweg 27

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 725.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBelegging
Totale oppervlakte258 m2
Perceeloppervlakte6.965 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2013
Bouwjaar toelichtingwoning 1935

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Coldenhovenseweg 27

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod