Ga naar inhoud

Te koop: appartement Kuiperstraat 70F 7201 HK Zutphen

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 549.000,- k.k.

bied op deze woning

Laat je verrassen door de ruimte, sfeer en het uitzicht vanuit dit appartement. Op de eerste verdieping van een prachtig pakhuis uit het begin van de vorige eeuw is dit ruime driekamerappartement gesitueerd. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een grote badkamer en een balkon op het oosten. Het uitzicht mag gerust verrassend genoemd worden met een mix van bebouwing en tuinen. Dankzij de lift in het gebouw is het appartement levensloopbestendig. De keuken, badkamer en toiletruimte zijn voorzien van de benodigde aansluitingen waardoor je hier al snel de puntjes op de -i kunt zetten.

De Ezerman staat in de historische binnenstad van Zutphen, vlak bij de IJssel en in de luwte van het winkelgebied. De Kuiperstraat is een eenrichtingsstraat die eindigt bij de IJsselkade. Geniet van deze prachtige omgeving, wandel naar het park en Vispoorthaven. Ook je favoriete restaurant of lunchroom is maar een paar minuten lopen.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het pakhuis is in 1915 ontworpen door architect Ezerman in opdracht van de ijzerwaren handelsfirma Brinkmann en Niemeijer. Bijzonder is dat de achterkleinzoon van de architect, zelf ook architect, betrokken is geweest bij de restauratie van het pakhuis tot appartementengebouw. Het pakhuis bestaat uit vier appartementen, een kleinschalige bedrijfsruimte en verschillende kantoren. De appartementen hebben een eigen entree aan de Kuiperstraat, van waaruit je met de lift en trap de bovengelegen verdiepingen kunt bereiken. Kuiperstraat 70 F is gesitueerd op de eerste verdieping aan de oostkant van dit prachtige gebouw.

Appartement:
In de hal zie je twee deuren, die toegang geven tot de toiletruimte en de inpandige berging/wasruimte. Je oog valt op de stalen balken en palen, die het appartement een industrieel karakter geven.
De woonkamer met open keuken is een speels ingedeelde leefruimte met de uitstraling van een loft. Door de grote ramen kijk je naar de Kattenhavenstraat en, heel verrassend, naar de tuinen tussen de bebouwing. In de hoek van de woonkamer zijn de openslaande deuren naar het balkon.
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de oostkant grenst aan een berging, die ingericht kan worden als kleedkamer. Verrassend is de tweede slaapkamer, die aan de westkant is gesitueerd. Dit is een zeer grote ruimte die grenst aan een tussenhal, met aan de andere kant de casco badkamer. Hier zijn de benodigde aansluitingen, net als in de keuken en toiletruimte, al aanwezig.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken, gesitueerd aan de oostkant. Het balkon heeft een houten vloer en biedt mooi uitzicht naar de tuinen die tussen de bebouwing aan de overzijde van de straat liggen.

Bijzonderheden:
– Eigen berging en een vaste parkeerplaats in de parkeergarage;
– Het appartementengebouw heeft dak-, vloer- en gevelisolatie;
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Remeha);
– Geheel vernieuwde elektrische installatie;
– Servicekosten € 261,76 per maand;
– Het appartement is voorzien van een stalen vloer, koper dient hierover heen een ondervloer en afwerkingsvloer te leggen.

  • 165 m2
  • 2

Kenmerken Kuiperstraat 70F

Overdracht

Vraagprijs€ 549.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte165 m2
Inhoud489 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1800
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kuiperstraat 70F

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

56%

20% NL

29%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod