Skip to content

Te koop: appartement Ettegerpark 3e 7202 DH Zutphen

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 360.000,- v.o.n.

bied op deze woning

Nieuwbouw appartement inclusief sanitair en exclusief keuken. (bewonerscoöperatie Ubuntuplein Zutphen) planning oplevering eind 2022. Géén bezichtiging mogelijk op dit moment. Betreft bouwnummer 1-49.

Tegenover de natuurspeeltuin Ettegerpark verreist een kleinschalig appartementengebouw met vrij uitzicht aan de voorzijde over het park en aan de achterzijde over de binnentuin. Dit luxe nieuwe appartement wordt eind dit jaar opgeleverd en ligt in de populaire woonwijk Noorderhaven, vlakbij het centrum van Zutphen, nabij treinstation, sportschool, de bioscoop en de IJssel.

Vloerverwarming, kunststof kozijnen en de uitstekende isolatie zorgen voor ongekend veel wooncomfort. Het appartement heeft een L-vormige woonkamer en heeft 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet welke wordt voorzien van standaard sanitair en tegelwerk. Voor de keuken is er geen stelpost opgenomen.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft de entree van de woning aan de achterzijde liggen welke uitkijkt op de binnentuin. Aan deze achterzijde liggen twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer grenzend aan de loggia.

Samen wonen en zorgen voor vandaag en morgen
Het Ubuntuplein wordt vooral een aantrekkelijke woonplek voor 55-plussers die volop in het leven staan, waar het prettig wonen en leven is in betrokkenheid op elkaar. Waar je gezien en gewaardeerd wordt, waar ruimte is voor duurzaamheid en de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen.

via de website: ubuntuplein.nl kunt u informatie vinden over de bewonerscoöperatie Ubuntuplein Zutphen. Meldt u aan als belangstellende voor het lidmaatschap. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

  • 98 m2
  • 2

Kenmerken Ettegerpark 3e

Overdracht

Koopprijs€ 360.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte98 m2
Inhoud294 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2022
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Ettegerpark 3e

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

50%

20% NL

27%

20% NL

24%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod