Huizenmarkt versus Corona

Voor de komende dagen staan onze agenda’s vol met afspraken, taxaties, koopakten tekenen en met mensen een nieuw huis kijken! Ook komen er nog prachtige nieuwe woningen bij. Met behulp van extra maatregelen zouden wij als team ‘gewoon’ door willen werken. Juist in deze tijden is er misschien wel behoefte aan een mooi moment als het kopen van een nieuw huis!

Wij proberen alles zoveel mogelijk “normaal” door te laten lopen. Afgelopen week hebben we ervaren hoe snel we uit gewoonte (en beleefdheid) een hand geven. Maar ondertussen zijn we daar nu bijna aan gewend.

  • Heb je een afspraak met ons dan geven wij dus geen hand en wij houden gepaste (1,5 meter) afstand.
  • We hebben bovendien hygiënische doekjes ingeslagen voor het ontsmetten van de deurklinken en trapleuningen, wij wassen onze handen bij en na iedere bezichtiging.
  • Wij vragen onze verkopers én onze kijkers ook om te zorgen voor goede hygiëne!
  • Wij vragen je ook jouw verantwoordelijkheid te nemen! Ben je verkouden en/of grieperig? Heb je koorts, hoest of ben je in contact geweest met mensen die besmet zijn? Blijf dan thuis! Neem ook geen kinderen mee die hoesten of erg grieperig zijn, liever het zekere voor het onzekere… en wij hopen op jullie begrip.

Verder volgen wij de laatste ontwikkelingen nauwlettend en mocht er iets veranderen dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten! We hopen met elkaar dat deze hele situatie snel onder controle is en wij het gewone leven weer kunnen oppakken.

Wees aardig voor elkaar, zorg voor elkaar en blijf gezond!