Garanties maken de makelaar

Keuzes, keuzes. Je maakt er heel wat in je leven. Van ingrijpend tot bijzaak, alles vraagt om een overweging. En de ene keuze leidt weer tot een andere. Stel je besluit te verhuizen, welke makelaar gaat je dan helpen? En waarom nou juist die? In deze tijd wil je zeker zijn van je zaak.

Onderscheiden

Tja, ga er maar aan staan. Huizen zijn er al genoeg, makelaars ook. Toch valt er echt iets te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons. Als Garantiemakelaar onderscheiden wij ons van de rest door dat wat onze naam al verraadt: een makelaar die garanties geeft. Vijf stuks om precies te zijn:

  • Presentatiegarantie (wij zorgen dat je huis opvalt);
  • Contactgarantie (24 uur per dag bereikbaar);
  • Bezichtiginggarantie (bezichtigingen zijn ook buiten onze kantooruren mogelijk);
  • Annuleringsgarantie (mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, kun je de samenwerking stopzetten);
  • Tevredenheidsgarantie (in ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten.

Versnellen

Stuk voor stuk garanties die onze klanten centraal stellen. Daarnaast heeft onze ervaring nog een positieve bijwerking: op basis van wat wij allemaal meemaken en de vragen die wij krijgen, kunnen wij je een heleboel tips geven om het verkoopproces te versnellen.

Extra zekerheid

Mocht je besluiten om in de huizenmarkt te duiken, als koper of verkoper, dan helpen wij daar graag bij. Onze unieke garanties zijn hierbij een extra zekerheid. Want dat het werkt, zie je ook op onze site: wij maken geen geheim van onze goede prestaties en houden voor jou bij hoeveel huizen wij in een bepaalde periode hebben verkocht, de gemiddelde looptijd van het verkoopproces en hoe wij scoren in de onderhandelingen.

Rest eigenlijk maar één ding: is er een klik? Om dat uit te vinden, ben je altijd welkom voor een oriënterend gesprek. De koffie staat klaar. Wil je eerst telefonisch kennismaken? Neem gerust contact met ons op.