Eggink Maalderink Garantiemakelaars nieuwe hoofdsponsor Altec

Met ingang van 1 mei 2020 is Eggink Maalderink Garantiemakelaars de trotse hoofdsponsor van Tennisvereniging Altec. Eggink Maalderink, een NVM makelaar, is met vestigingen in Aalten, Terborg en Zutphen een regionale en bekende speler op de huizenmarkt.

“Voor ons is het belangrijk dat mensen wonen, werken en recreëren in een prettige omgeving. Wij zien de Achterhoek als één van de mooiste gebieden van Nederland en waren op zoek naar een vereniging die net als ons sociaal betrokken is, midden in de maatschappij staat en ons helpt onze naamsbekendheid verder uit te breiden. Maar ook naar een vereniging die telkens een stapje meer zet en een geweldig uithangbord is voor ons als bedrijf” aldus directeur René Wenting.

Daar past een hoofdsponsorschap van Altec erg goed bij. Bij Altec staat sportiviteit en gezelligheid voorop, jong en oud zijn welkom en of je nou recreatief of competitie wilt spelen, alles kan. Bij deze vereniging tennissen wekelijks meer dan 500 leden in de leeftijd van 7 tot 85 jaar om gezond te blijven. Dit zorgt ervoor dat Altec een laagdrempelige vereniging is die middenin de samenleving staat. Uniek voor deze vereniging is dat er 365 dagen per jaar getennist kan worden. Naast het verbinden van de naam aan de club en sponsoren van prijzen bij toernooien, worden alle competitieteams uitgerust met kleding met daarop het logo van Eggink Maalderink. Ook buiten Aalten versterken we elkaar dan qua zichtbaarheid op de tennisbanen.

“Bij Altec zijn we bijzonder trots dat we Eggink Maalderink Garantiemakelaars voor de komende jaren aan ons hebben weten te verbinden als hoofdsponsor”, aldus voorzitter Ferdy Wieland.