Ga naar inhoud

Bouwnummer 27

7007 DA Doetinchem

Verkocht

€ 222.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Bouwnummer 27

Buitenplaats Wijnbergen biedt u de kans om uw eigen, unieke droomhuis te (laten) bouwen. Hiervoor kunt u één van de bouwkavels aan de Oude Doetinchemseweg kiezen in de groene omgeving van Doetinchem.
U bepaalt helemaal zelf hoe de woning eruit komt te zien. Samen met een architect maakt u een ontwerp voor de toekomstige woning. vervolgens kan de door u gekozen aannemer de woning gaan bouwen.

Oude Doetinchemseweg
kavel 1, 2, 16 t/m 21, 26, 27 en 32
Als beeldreferentie voor de Oude Doetinchemseweg is gekozen voor het boerenerf. Een boerenerf is een begrensd stuk grond waar de boerderij of woonhuis staat, met daarachter een diversiteit aan gebouwen als schuren, stallen en een hooischuur. Voor de structuur van deze buurt betekent dit een afwisselende
en open verkaveling waarbij meerdere vrijstaande woningen steeds geclusterd worden in erven die door hagen omkaderd zijn. De erven worden van elkaar gescheiden door groene doorsteken.

Het Midden
kavel 46, 48 en 49
Het Midden is een informeel gebied met een architectuur die refereert aan de markante baksteenarchitectuur uit de jaren ’30. Het gebied heeft een hoge mate van eenheid in architectuur ondanks de verschillende woningtypes. Deze eenheid komt voort uit de rode gevels en de in het beeld nadrukkelijk aanwezige donkere daken met grote overstekken.

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 222.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud0 m3

Bouw

Geen eigenschappen

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging