Skip to content

Bouwnummer 19

7007 DA Doetinchem

Onder optie

€ 247.500,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Doetinchem Bouwnummer 19>
  4. Koop Doetinchem Bouwnummer 19

Maak nu ook uw woonwens waar en bouw uw eigen woning op één van de royale kavels die wij aanbieden nabij de Oude Doetinchemse weg in Doetinchem. Een aantal van de kavels heeft uitzicht op de Kapperskolk en de Ecologische Verbindingszone!

Voordat in 2012 de schop de grond in ging voor de bouw van de eerste woningen in plan Wijnbergen zijn door de gemeente en ontwikkelaars van Buitenplaats Wijnbergen deze groene longen aangebracht. Het gebied is een unieke stukje nieuwe natuur waar het heerlijk wandelen, joggen of fietsen is.
De bouwkavels in de 3e fase van plan Wijnbergen zijn gelegen op de steenworp afstand van dit groene stukje Buitenplaats Wijnbergen en zelfs al vanuit je woning kun je deze natuur ervaren.

Een unieke woning!
Zelf samen met de woningadviseur uw droomhuis maken naar uw eigen wensen, dat wil toch iedereen. Helemaal zelf de indeling en het ontwerp van de woning bepalen dat kan hier! Uiteraard heeft de gemeente wel een aantal spelregels opgesteld waaraan de architectuur moet voldoen.

Wij helpen u graag op weg om uw ideale woning samen te stellen. Zodra u, in overleg met de makelaar, de kavel voor uw wens heeft geselecteerd en hierop een optie heeft verkregen treed u desgewenst rechtstreeks in contact met de woonadviseur.

Heeft u interesse in één van de kavels, neem dan contact met ons op.

Overdracht

StatusOnder optie
Koopprijs€ 247.500,-

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Bouw

Geen eigenschappen

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging