Skip to content

Wijnbergen fase 5

7007 CC Doetinchem

0 vrij van 35

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Doetinchem Wijnbergen fase 5

35 WONINGEN | START VERKOOP: Q1 2021 | VOLLEDIG GASLOOS

FIJN WONEN IN DOETINCHEM
Na de succesvolle verkoop en bouw van project Wijnbergen fase 4B, kunnen wij vertellen dat er wordt gestart met de verkoop van een nieuwe fase. De verwachting is dat deze fase in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop gaat. Het betreft de eerste fase in Wijnbergen welke gasloos gebouwd zal worden. Deze fase bestaat uit 22 twee-onder-een-kapwoningen in 3 verschillende types, 12 geschakelde eengezinswoningen en 1 vrijstaande woning

OP EN TOP DUURZAAM

GASLOOS WONEN & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina Nieuwbouw Doetinchem te volgen op Facebook.

  • 113-156 m2
  • 154-358 m2

Kenmerken Wijnbergen fase 5

Overdracht

Prijs
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte113-156 m2
Perceeloppervlakte154-358 m2

Overig

Project websiteWijnbergen fase 5

Bouwtypes Wijnbergen fase 5

Maandlasten Wijnbergen fase 5

Ligging project 'Wijnbergen fase 5'