Huis verkopen tijdens de coronacrisis

Eggink Maalderink biedt, vanwege het coronavirus, nu een aantal keuzes aan om uw huis te verkopen of alvast de nodige voorbereidingen te treffen.

  • Verkoop opstarten – Alles opstarten en in verkoop zetten. We gaan gewoon aan de slag zoals normaal ook het geval zou zijn. In circa 10 dagen staat jouw woning op funda.
  • Stille verkoop – Alles opstarten maar nog niet in verkoop zetten. Wij treffen alle voorbereidende werkzaamheden zoals woningopname, fotoreportage en het organiseren van alle juridische zaken. Zodra de rust gekeerd is, kan uw woning direct in verkoop.
  • Verkoop voorbereiden – Alleen starten met voorbereidende werkzaamheden. We plannen de afspraken voor woningopname en fotoreportage alvast in over een aantal weken, zodat u niet hoeft te wachten als de markt weer aantrekt. In de tussentijd kunnen wij in samenwerking met u alvast starten met de voorbereidingen.

Wilt u starten met de voorbereidingen of snel in de verkoop? Graag adviseren wij u en kijken we samen naar de aanpak die het beste past in uw situatie.