Ga naar inhoud

Ruurloseweg 2

7244 AV Barchem

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 850.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Barchem Ruurloseweg 2

Voor veel inwoners van Barchem en omgeving is dit een plek met veel herinneringen. Feesten zijn gegeven in de grote zaal met dansvloer en in het café met biljart zijn vele verhalen de revue gepasseerd. Er zijn tien hotelkamers, een restaurant met keuken, café, een buitenterrein met gratis parkeergelegenheid en de grote zaal. De Ruurloseweg 2 is een plek waar je kunt ondernemen maar ook een plek die zich leent voor een nieuwe bestemming.

De geschiedenis van Hotel-Restaurant In de Groene Jager is al bekend van 1860 toen er naast het oude-groene-jagerhotel, een tolhuis en een boerderij in Barchem stonden. In 1860 gestart met dezelfde naam als nu en in de periode tussen 1925 en 1949 stond de naam Hotel Bosch op de buitengevel. In oorlogstijd is het hotel verloren gegaan en in 1949 herbouwd en de huidige eigenaren kochten het hotel vanwege de rust, gemoedelijkheid en de kleinschaligheid.
Vanuit Hotel-Café Restaurant In de Groene Jager kun je diverse fiets- en wandelroutes maken die door de prachtige, rustige omgeving van de Achterhoek lopen. Bekende plaatsen als Lochem, Ruurlo en Borculo zijn maximaal 5 kilometer rijden en vlak om de hoek van het hotel/restaurant stopt de bus (lijn 56) die je onder andere richting Deventer brengt. Borculo en omgeving is geliefd bij toeristen vanwege de natuur, ruimte en de Achterhoekse gastvrijheid.

De Achterhoek wordt momenteel echt ontdekt en we zien hier een sterke toeristische en culturele ontwikkeling: Museum More, kunst cultuur in de steden en het landschap met hieruit de vele streek producten. Onthaasten en opladen in alle rust en ruimte. Kortom potentie ten top en nu de kans om hier in te stappen. We maken graag een afspraak, om u het kloppend hart te laten voelen van het object en de locatie, kijkend op de mooie kerk vanuit de Groene Jager, icoon van Barchem.

Indeling:

Begane grond:
Via het terras aan de voorzijde kom je bij de entree van het café/restaurant. Aan de linkerkant is de grote eetzaal met een trap naar de bovenverdieping en de toegang tot de aangrenzende bedrijfskeuken. Aan de rechterzijde is het café met een karakteristieke bar en het biljart. Tussen het café en de eetzaal zijn het heren- en damestoilet met een portaal.
De bedrijfskeuken is qua maatvoering groot genoeg om voor een grote groep mensen een buffet of à la carte eten te bereiden. Achter de keuken is een bijkeuken, ook is vlak naast de keuken de trap naar de stahoge kelder. Aan de andere kant, bij het café, is een kantoorruimte.

De feestzaal heeft een eigen entree aan de Beukenlaan. Via het portaal kom je in de hal met de toiletgroep voor dames en heren en een doorgang naar het café, de bedrijfskeuken en de bijkeuken. De feestzaal is ouderwets hoog, heeft een groot toneel en een dansvloer. Er is ruimte voor circa 200 mensen voor een feest of vergadering. Er zijn meerdere nooduitgangen aanwezig in geval van een calamiteit.

Kelder:
Onder de eetzaal, het café en het kantoor is een stahoge kelder die je kunt bereiken vanuit de eetzaal en het kantoor. Onder het podium in de grote zaal zijn onder andere twee kleedruimtes.

Eerste verdieping:
Via de trap in de eetzaal zijn de hotelkamers te bereiken. Er zijn in totaal 10 kamers waarvan 5 met een eigen badkamer en vijf met een gedeelde badkamer. Alle hotelkamers zijn groot genoeg voor twee personen en er is gratis Wifi beschikbaar.
Vanaf de gang zijn de vluchttrap aan de achterzijde en de berging/linnenkamer te bereiken. Conform de afgegeven gebruiksvergunning zijn er voldoende vluchtwegen, blusmiddelen, noodverlichting, en deuren met panieksluiting aanwezig.

  • 1.000 m2
  • 5.995 m2

Kenmerken Ruurloseweg 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectHoreca
Totale oppervlakte1.000 m2
Perceeloppervlakte5.995 m2
Oppervlakte horeca1.000 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen15

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1949
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieIN_WOONWIJK
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Ruurloseweg 2

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod