Ga naar inhoud

Korte Beukerstraat 12

7201 KP Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.450,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Zutphen Korte Beukerstraat 12

In het stadscentrum van een A1 winkellocatie met uitstraling van binnen en buiten. Jaren tot grote tevredenheid als kledingwinkel gebruikt welke wegens pensioenleeftijd is beëindigd. Goed centraal op de looproutes en in het verlengde van de prachtige markt met de horecagelegenheden en terrassen. Hedendaags aansprekend front met veel glas en goede gelijkvloerse entree. Direct goed zicht vanuit het front door de gehele winkel. Winkelruimte midden in het centrum van Zutphen, representatief en vrijwel direct met 4 weken inzetbaar voor uw activiteiten. Compleet met kitchenette en sanitair.

De inrichting is actueel modern industrieel look en in basis voor veel verkoopdoeleinden te gebruiken. Voorzien van gecombineerde airco en verwarming. Verlichting ruim voldoende en aanpasbaar. Natuurstenen vloer en een moderne gewilde neutrale kleurstelling van zwart/grijs met wit.

Inrichting:
Winkelgedeelte geschikt voor kleding en luxe artikelen met aan de achterzijde magazijn.

Verwarming en airco in een combinatie-unit, verwarming via cv-ketel en watervoorziening. Gebruik en onderhoud van de toestellen te prolongeren door huurder. Toestellen zijn recent en in zeer goede staat.

Indeling bestaat uit een winkelgedeelte van circa 5 x 15 meter, een magazijn van circa 3,5 x 6 meter en een kitchenette met sanitair van 1,7 x 2 meter. Plattegrond met exacte maatvoering is bijgevoegd.

  • 81 m2
  • 10.571 m2

Kenmerken Korte Beukerstraat 12

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.450,- p.m
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 25,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte81 m2
Perceeloppervlakte10.571 m2
Oppervlakte winkelruimte81 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Winkelruimte in units vanaf81 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Korte Beukerstraat 12

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod