Skip to content

Te koop: woonhuis Vosstraat 20B 6964 BA Hall

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.090.000,- k.k.

bied op deze woning
  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Hall Vosstraat 20B

Uniek deze prachtige nieuwbouwbouw (landhuis) in de Gemeente Brummen. Boerderij Groot Geseker is op meerdere oude kaarten terug te vinden en een prachtig voorbeeld van een hallehuisboerderij, waarvan het voorhuis later is uitgebouwd. De agrarische bedrijfsvoering is beëindigd waardoor er ruimte is ontstaan voor de bouw van twee zeer royale, meer dan 1000 m³ nieuwe woningen aan de westkant van de te restaureren boerderij. Zeer stylish worden twee prachtige woningen gerealiseerd, geschakeld middels een berging. Energie verbruik en isolatie heeft alle aandacht gehad en is state of the art. Met zo’n enorme inhoud verwacht je exorbitante energie kosten maar berekeningen laten zien dat met het grote pakket aan zonnepanelen (44) en aardwarmte er hier voor het wonen een 0 op de meter mogelijk is. Groot wonen in de natuur en niet belasten hiervoor is dus op deze woning in een gedegen pakket meegenomen! Dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond is dit een prachtige plek om gelijkvloers te wonen. In totaal krijgt de woning mogelijkheid voor zeker drie slaapkamers en twee badkamers; hiermee is deze woning breed geschikt voor een gezin, senioren en om wonen met thuiswerken te combineren. De hoogwaardige bouw met gebruik van luxe materialen, de uitstekende isolatie, eventueel een leemkachel, zonnepanelen en de warmtepomp zorgen voor een unieke woning die klaar is voor een gasloze, duurzame toekomst.

De omgeving is hier kenmerkend met zijn Landgoederen als Het Leusveld, Voorstonden en Empe/Tondense heide. Garantie op blijvend groen en behoud van de natuurlijke waarden door de natura 2000.

Deze prachtige woning wordt gebouwd op een eigen basis perceel van 1.350 m² met mogelijkheid grond bij te kopen. Ideaal voor tuin en dieren liefhebberij en zijn deze ambities er niet dan genieten van het prachtige groen met de koeien naast de woning. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met de prachtige ligging; zo kijk je vanuit de woonkamer over de uitgestrekte landerijen die het perceel aan drie kanten omringen. De Vosstraat ligt aan de grens van het kampenlandschap rondom Hall en het landgoederenlandschap ten oosten van Hall, gekenmerkt door verspreid liggende boerderijen, houtsingels, bossen en beken. De bijgevoegde fotoreportage van de omgeving is gemaakt door hobby natuurfotograaf Erwin Jansen uit BrummenCortenoever. Met zijn kennis van de locaties en gedrag van de dieren weet hij precies waar de dieren zich ophouden. Deze foto’s zijn genomen in de bossen en op de weilanden van “Het Leusveld” direct om de woning. Hoe uitzonderlijk de omgeving is, komt hier haarfijn naar voren, elke dag weer het genot van deze natuur!
De dorpskern van Hall is maar een paar minuten fietsen en heeft een basisschool, restaurant, diverse verenigingen en een busverbinding met Zutphen en Eerbeek. Grote steden als Zutphen, Apeldoorn en Deventer zijn dichtbij en binnen een kwartier ben je bij de op- en afrit van de snelweg A50 richting de A1 en A12.

Eigenaren van woningen met een volume van meer dan 1000m3 kijken niet op van energiekosten van € 400,- tot € 600,- euro per maand. In deze nieuwe bouw met een berekening van 0 vraagt dan ook om een aanzienlijke investering die in de bouw reeds is opgenomen. Het pakket zonnepanelen en het aardwarmtesysteem vindt u dus reeds in de bouwsom en geeft u een aanzienlijke kosten besparing jaar in jaar uit in de energienota. Tevens is het systeem zo uitgerust dat het ook voor koeling kan worden ingezet om voor de warme periodes de woning te koelen. Dit niet op airco basis, wat niet een ieder kan waarderen, maar middels de koeling van de vloeren wat als zeer prettig en natuurlijk wordt ervaren.

Indeling:

Begane grond:
De woning krijgt een ruime, lichte hal van waaruit de woonkamer met open keuken, de garage/berging en de toiletruimte te bereiken zijn. De trappen zorgen voor een goede verbinding met de verdieping en het souterrain.
Op de plek met het mooiste uitzicht komt de woonkamer met open keuken. Grote ramen, een schuifpui en dubbele deuren zorgen voor veel lichtinval en een optimale verbinding met de tuin. Bij het zitgedeelte komt een mooie leemkachel en bij de dubbele deuren is plek voor een grote eettafel. Er wordt geen keukenopstelling geplaatst zodat koper deze naar eigen smaak kan selecteren.
Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond. De badkamer voorziet in een indeling met een grote inloopdouche, tweede toilet en een dubbele wastafel.
De woning krijgt een inpandige berging, te bereiken vanuit de hal. In de hoek is de ruimte waar de warmtepomp en de boiler geplaatst worden, ook zijn er een deur naar de tuin en dubbele deuren aan de kant van de entree.

Souterrain:
Verrassend is het souterrain; een volwaardige verdieping met twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Beide slaapkamers krijgen een groot raam, gecombineerd met een koekoek.

Verdieping:
Vanuit de hal is een grote zolderkamer te bereiken, voorzien van een nokhoogte van meer dan drie meter en drie dakramen. Deze kamer kun je naar eigen wens inrichten; wordt het een extra slaapkamer, hobbyruimte of een mooie kantoorruimte? In de garage is een vlizotrap naar een tweede zolder.

Exterieur:
De woning komt te staan op een perceel van 1.350 m², te bereiken via een oprit vanaf de Vosstraat. Zowel de bestrating als de tuininrichting dienen door koper aangelegd te worden. Droom je van een moestuin, een plek waar kinderen kunnen spelen, een prachtige vijver en een groot terras? Hier worden al je dromen werkelijkheid.

Energie:
Het pakket aan zon

Resumerend een unieke locatie voor nieuwbouw in een zeer ruime maatvoering voorzien van de modernste energie voorziening en isolatie. Bij beleidsmatig woongebruik is het pakket voldoende om energie neutraal te kunnen wonen. Koopsom kavel € 375.000,- k.k., bouwsom inclusief de btw € 715.000,-, totaal € 1.090.000,-. Stelpost keuken € 18.000,- en sanitair € 10.000,- opgenomen in de bouwsom. Eigen invulling en wensen kunnen met de aannemer worden besproken en in de bouw worden uitgevoerd.

  • 232 m2
  • 1.350 m2
  • 3

Kenmerken Vosstraat 20B

Overdracht

Koopprijs€ 1.090.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.350 m2
Woonoppervlakte232 m2
Inhoud1.100 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2021
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Vosstraat 20B

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

20.843

Vergelijkbaar woningaanbod