Skip to content

Te koop: bouwgrond Sophia van Wurttemberglaan 9 6961 EV Eerbeek

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

bied op deze woning

Zowaar toch nog een bouwkavel! Bouw jouw droomvilla in het mooie Wilhelminapark! Dit is een bijzondere kans daar er weinig of geen bouwmogelijkheden meer zijn. De kavel ligt aan de Sophia van Württemberglaan, een prachtig gedeelte in het park. Eerbeek ligt in het midden van de prachtige Veluwe en het Achterhoekse coulisselandschap. Centraal en alle dagelijkse voorzieningen direct bij de hand.

Op verzoek van de verkopers hebben wij de procedure van inschrijving verlengd. Gezien de vele aanvragen is er nu een verlenging van de inschrijving tot vrijdag 1 oktober 17.00 uur! Op uw verzoek ontvangt u de brochure en het inschrijvingsformulier. Informatie op kantoor of bezichtiging in overleg.

Het bouwkavel van 1.400m2 aan de brede, groene Sophia van Württemberglaan heeft de mogelijkheid nog een echt huis met volume te bouwen! Tussen huisnummer 7 en 11 zie je vele bomen, bosschages en een oprit; dit is de plek in het groen waar jij kunt gaan bouwen! Heerlijk nieuw naar eigen ideeën, wellicht het doel nul-op-de-meter, levensloopbestendig of toch die ultieme gezinsvilla? Aan u de keuze.

Voorwaarden/maatvoering bebouwing:
– bebouwingspercentage is 30%
– afstand vanaf perceelgrens: 10 meter vanaf de weg, 4 meter vanaf de zijkanten
– hoogte: 12 meter bouwhoogte, 6 meter goothoogte
– zie tevens: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0213.BPEEWP320002-VG01/r_NL.IMRO.0213.BPEEWP320002-VG01.html#_4_Wonen

De villa’s in het Wilhelminapark staan op grote percelen waardoor je veel privacy hebt. De vele hoge bomen, rustige lanen en de ligging bij het bos zorgen ervoor dat dit een van de meest gewilde plekken in Eerbeek is. De ligging ten opzichte van de snelwegen A1, A12 en A50 is uitstekend waardoor steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem goed te bereiken zijn.

Eerbeek wordt omringd door uitgestrekte bossen, het nationaal park Veluwezoom en het eeuwenoude coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Eerbeek heeft een compact, gezellig centrum met diverse winkels, meerdere supermarkten, restaurants en basisscholen. Een fijne plek voor jong en oud! Even naar Zutphen de prachtige Hanzestad voor u met auto op 15 minuten.

Wij laten u met genoegen de locatie zien en op kantoor de inzichten wat er mogelijk is. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden en connecties met partijen die u met de realisatie verder kunnen helpen.

Let op: het is niet toegestaan om het perceel te betreden zonder afspraak met de makelaar!

  • 1.400 m2

Kenmerken Sophia van Wurttemberglaan 9

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.400 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Sophia van Wurttemberglaan 9

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

20.843

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

62%

20% NL

15%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod